Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

OSB farostlemezek
PVC CSÖVEK
térburkolatok
fa és gáztüzelésű kazánok

Az OSB (Oriented Strand Board – Irá­nyí­tott Szál­elrende­zésű Lap) fa­háncsokból préselt építő­ipari lemez­termék, faháncslap, háncs­le­mez. A könnyű­szer­ke­zetes házépítés „téglája”. Házfalak, tetők és födé­mek teher­viselő burkolata, bitumenzsindely alátéthéjazat, építési terület határoló palánk, kerítés, betonzsalu, raklap, láda, járműplató sőt dekorációs burkoló­elem és bútor is készül belőle. A jó minőségű OSB lemezek erdeifenyőből alapanyagúak, felü­letük fenyő színű, csillogó, sima, nem tartalmaznak kérget és elszíneződött fa darabkákat. Az OSB lapok teljes választékát kínáljuk: 8, 9, 10, 11, 12, 15, 18, 22, 25 mm vastagságokban.

A PVC (Poli Vinil-Klorid) a cső­gyártás, kábel­bor­ítás, ablakkeret, padló­bur­koló, fóliák, szigetelők gyártá­sá­ra használt poli­mer. PVC csövek széles válaszékával állunk vásárlóink rendelkezésére.

A Comkim által forgalmazott Elis Pavaje té­rbur­kola­tok kö­zött a mini­malis­tától a részlet­gazda­gig, az antik­tól a moderning, a simá­tól a felület­kezel­tig, a játé­kos geo­metriájútól a letisz­tultig, a hét­köz­na­pi ter­he­lés­re terve­zet­től
a rend­kí­vüli nehéz­ségek­re specia­lizált kövekig, gaz­dag színvá­lasz­tékban talál ter­méke­ket.

A vegyestüzelésű kazánok szilárd tüzelőanyagok elégetésére készültek, így alkalmasak a fekete és barnaszenek, brikettek, különféle tűzifa, fahulladék, ágnyesedék elégetésére.

terméklista terméklista terméklista terméklista
       

 

 

Vásárlással kapcsolatos információk
A termékek személyesen megvá­sárol­hatók illetve megren­delhetők építő­anyag keres­ke­dés­ünk­ben.
A vásárolt árut önrakodós, darus autóval szállítjuk házhoz.

 

forgalmazott mÁRKÁK