TEGOLA - kőzúzalék szórású zsindelyek
A keramizált kőzúzalék borítás nem csak színtartást biztosít, hanem megvédi az alsó bitumen rétegeket az UV sugárzás ellen, ezáltal megakadályozza, hogy a zsindely az idő múlásával megsérüljön.

MASTER

A Master zsindely különleges, dupla rétegű kialakításával a hagyományos tetőkre jellemző, plasztikus hatás érhető el. E termék nyolc színárnyalatával tökéletesen beilleszkedik a környezetbe. A szabálytalan alak és az árnyalt színek különlegessé teszik a Mester zsindellyel fedett tetőket.

színválaszték: 156 Mohazöld, 104 Ódonvörös, 151 Dolomitszürke, 153 Galambszürke, 167 Bazaltszürke,
174 Kőszürke, 174 Kőszürke, 129 Dióbarna.
MOZAIK A Mosaik zsindely hatszögű alakjának és különleges színárnyalatainak köszönhetően "mozaikszerű" hatás érhető el. A kivitelezés igen egyszerű: a zsindelyek teljesen öntapadó lebenyei tovább fokozzák a héjalás vízelvezető képességét. Az öntapadó réteg következtében a zsindely erősen szeles vagy havas környezetben is alkalmazható.

színválaszték: 010 Kéttónusú vörös, 061 Kéttónusú szürke, 081 Kéttónusú kék, 070 Kéttónusú zöld, 020 Kéttónusú barna, 060 Fekete
LIBERTY Az eredetiség és az önkifejezés szabadsága jegyében ez a zsindelymodell tökéletesen illik bármilyen tetőformához és stílushoz.

színválaszték: 004 Európavörös, 051 Kéttónusú fekete
TRADITIONAL A cseréptetők ihlették, széleskörű felhasználhatóság jellemzi. A Traditional zsindely rendkívül rugalmas, ezért kitűnően alkalmazható olyan építészeti környezetben, ahol az ívelt formák és az eltérő dőlés miatt a tető alakját tökéletesen követő megoldásra van szükség. Mintázata tetszetősen mozgalmasság teszi a tetőt.

színválaszték: 006 Cserépvörös, 010 Kéttónusú vörös, 073 Kéttónusú zöld, 066 Palaszürke, 023 Kéttónusú barna, 008 Krakóvia
GOTHIK Kitűnő megoldás eredeti, esztétikailag igényes tetők fedésére. A szabálytalan alak és az árnyalt színek biztosítják a tető színjátszóságát. Lendületet ad a tervező fantáziájának. Az új, teljes felületen öntapadó csík növeli a biztonságot.

színválaszték: 203 Kéttónusú vörös, 254 Kéttónusú szürke, 280 Kéttónusú kék, 274 Kéttónusú zöld, 230 Kéttónusú barna, 251 Kéttónusú fekete
STANDARD A tető színei tökéletesen belesimulnak bármilyen környezetbe, hála a rendelkezésre álló gazdag színskálának. Kiváló tulajdonságai közé tartozik rendkívüli ellenálló képessége, sokrétű alkalmazhatósága és könnyű beépítése.

TEGOLA - fémborítású zsindelyek
A Tegola Canadese gyártási technológiájának köszönhetően új értékkel gazdagodik a réz, a régóta ismert és megbecsült, különlegesen elegáns tetőfedő anyag.

Prestige Gold Elite

A Prestige Gold azoknak készült, akik valami igazán különlegeset, esztétikusat, és nem utolsó sorban értékeset szeretnének alkotni. A réz alapra felvitt arany záróréteg kimagaslóan elegáns, ragyogó megjelenést kölcsönöz a tetőnek.
Prestige Elite A Tegola Canadese kutatási és fejlesztési tevékenységének legújabb eredménye a Prestige Elite, a vízsugaras vágással előállított zsindely. 8 különböző rétegből áll, vastagsága 5 mm. A rézborítás a zsindely alsó szélén is megtalálható. A Prestige Elite elegáns rézborítása, alakja és vastagsága bizton emeli bármely épület értékét.
Prestige Compact A Prestige Compact zsindelyek hatalmas (100*34 cm-es) lapjait különleges réz "papucsok" fogják össze, melynek látványa a történelmi épületek fémtetőit idézi. A különböző ritmusban, lépcsőztetve felhelyezett zsindely a legkreatívabb építészek számára is tökéletes megoldás: izgalmas, egyedi hatás érhető el általa. A Prestige Compact zsindely 8 különböző rétegből áll, 5 mm vastagságban. A réz természetes oxidációja során nyeri el végső színét, ezzel fokozva a tető különleges karakterisztikáját.
Prestige Traditional A Prestige Traditional egyedülálló rugalmasságával bármilyen tetőforma kialakításához tökéletes megoldás. A zsindely 5 különböző rétege 3,3 mm vastagságú. A rézborítás a természetes oxidáció során nyeri el a végleges, patinás zöld színt.

CHARVÁT - bitumenes zsindelyek
A Charvát Rt. az 1920-as években alakult. František és Zdeněk, a Charvát testvérpár alapította, és indította el a tradicionális kátránypapír gyártását.
charBIT zsindely
gyémánt
- színes palazúzalék
- oxidált bitumen réteg
- üvegfátyol hordozóanyag
- oxidált bitumen réteg
- finom homokhintés

gyémánt forma színválaszték: szürke, barna, vörös, antracit, zöld.
charBIT zsindely
téglány
Négy levélből álló zsindely. Megjelenése komoly külsőt kölcsönöz otthonunknak. A szögletes formák a modern arculat megtestesítői. A merész formatervezésű házakhoz harmonikusan illeszkedik egyszerűségének köszönhetően

téglány forma színválaszték: szürke, barna, vörös, antracit, zöld.
charBIT zsindely
Hódfarkú
Az öt levélből álló hódfarkú vágású zsindely a legkedveltebb forma a magyar lakosság körében. Romantikus megjelenésével kellemes otthonná varázsolja a ház külsejét. Nem véletlenül választják egyre többen otthonuk tetőfedő anyagának.

hódfarkú forma színválaszték: szürke, barna, vörös, antracit, zöld.
telephelyeink nyitvatartása